Welkom

Hallo allemaal,

Deze website is van E & R…

P1090448

Als je een wachtwoord hebt kun je hierboven inloggen op
onze reisblog.

27 thoughts on “Welkom”

  1. Dag Elske en Remko, het wachtwoord is ingevoerd. Succes, sterkte en ook veel voorpret bij de laatste voorbereidingen. Als laatste: de lijsten bij het oudpapier. ????
    Liefs, Ellen

  2. Zoals beloofd: wat een pracht foto’s, vooral van de vulkaankrater en de mistige waterval. En Tijger neemt al ruimte in zie ik????. Daar moet inderdaad goed bij gegeten worden !

  3. We lezen met veel plezier over jullie wederwaardigheden. Leuk verhaal, leuke foto’s, leuk geheel. veel plezier!

  4. Remko-Elske mooie foto`s van deze prachtige trip ,en het verslag ervan. Kom alle 3 weer gezond thuis Ik blijf jullie volgen Wiel Huntjens.

  5. Hoi Elske,
    wat een fantastisch nieuws zeg!! Van harte gefeliciteerd. En super lief dat je daarover een leuk kaartje vanuit Hawaii naar mij hebt gestuurd.
    Ik hoop dat alles goed met jullie is, dat jullie lekker aan het genieten zijn…………………..en ik ga eens jullie verhalen lezen ;-).
    Have fun, enjoy and stay cool!!!

  6. Hoi Elske en Remko,
    Leuk om steeds jullie dagboek te lezen en de foto’s te zien. Fijn dat de echo goed was en dat jullie dat ook even laten weten.
    Een fijn vervolg van jullie reis gewenst!!
    Liefs, Astrid

  7. Hoy met Wiel Huntjens .Ik kijk met genoegen naar jullie verslag van de REIS,Heel mooi .De fotos van de echo beloven ook veel goeds ,ben voorzichtig.Jullie hebben genoeg lef en levens lucht om deze reis tot een einde te brengen.Een goeie en veilige reis toegewenst van Mij.

  8. Leuk verslag van een gedeelte van de race.IK Heb hem op tv gezien,RTL Duitsland Jammer dat jullie de finnich niet hebben kunnen zien ,was goed voor Red-Bul .MAX werd tweede.Zijncolega eerste. Ik blijf jullie volgen ,goeie verdere reis ,en ben voorzichtig met Elske en de KRUIMEL. WIEL.

    1. Hoi Wiel, Formule 1 was heel tof om live te zien. Het is alleen heel lastig om te volgen wat er gaande is. Zeker omdat de meeste omroep berichten in Maleisisch waren. We zijn ondertussen in Australië aangekomen, hebben net onze eerste nacht in Sydney achter de rug. Het is wel even wennen aan prijzen hier :-S Want hier heb je geen vier sterren hotel voor 25 euro 😉 Eerder 300 euro :-S Dus we zitten nu in een Hostel ipv Hotel.

      We doen zeker voorzichtig met Elske en Kruimel. Leuk om je berichten te lezen trouwens 🙂

      Groeten Elske, Kruimel en Remko

  9. Bedankt voor je reactie ,is leuk. Australie lijkt mij een leuk land om te vertoeven.Is iets groter dan de Brunssemerheide He’.Nou het is immens groot ,je hebt een half leven nodig om alles te zien.Ik schijn er zelfs nog Familie te hebben, van mijn Vaders kant,maar waar die nu nog zitten,Zijn in de jaren 60 geemigreerd,2 zussen en1broer,Daar leeft nog 1zus van en menig neef en nicht met kinderen ,maar heb jammer genoeg bijna nooit contact gehad met ze. HOOP dat jullie mooie weken hebben daar,en veel zien EN je weet het he,zorg goed voor die 2 ELKE en de KRUIMEL>>… t

  10. Hoi Elske en Remko.
    Met heel veel plezier volg ik jullie reisverhalen en de bewegingen van Kruimel. Leuk zo’n reis met z’n drieen.
    Nog hartelijk bedankt voor de mooie kaart. Heel lief.
    Nog heel veel plezier de komende weken van jullie nieuwe avonturen. Ik blijf ze volgen.
    Knuffel Benny alias tante Boony

  11. Hoi hoi,

    Wat ontzettend leuk om in Australië een mooie foto van Elske met mooi buikje te zien…
    Ik vind het top dat ik jullie op deze manier via de site kan volgen. Voor mijn gevoel ondanks de hectiek op het werk, ben ik er wel een beetje bij.
    Geniet nog van jullie weken in Australië!!
    Lieve groet

  12. Goede morgen vanuit een druilerig Sittard. Jullie Australisch avontuur met veel plezier gelezen. Gelukkig gaat het goed met Jullie en Kruimel.(is ook goed te zien, het groeit goed). Veel plezier met het vervolg van jullie trektocht. Tot de volgende keer.
    Knuffel Bennny

  13. Hallo met Wiel leuk verslag van jullie reis,hiermee geven jullie ons ook een soort vacantie gevoel .Maar probeer een camper te krijgen,dan beleef je meer van het grote land En is veiliger,denk ik .Ik leef met jullie mee ,en kom gezond THUIS. Wiel Huntjens.

    1. We liggen een beetje achter met de updates. Maar we rijden op dit moment door de outback met een 6 persoons camper (met ons tweetjes). Deze hebben we voor 18 dagen gehuurd, om van Cairns naar Alice Springs te rijden.
      Ons rijdende huis.

  14. goed idee om een camper te nemen, ben je meer zelfstandig en vrij ,en meer privicie ,.Maar het een mooi gezicht met de coalobeertjes, zeer mooi.
    ,,en met de papagaaien, mooi.Prettige dagen verder ,en hou JULLIE gezond tot de volgende keer. WIEL.

  15. Opnieuw weer genoten van jullie avonturen.Geniet er nog maar eventjes van , daarna begint het dagelijkse leventje weer met werken, Maar wel met veel mooie herinneringen. Knuffel uit Sittard

  16. Leuk om jullie in de out-back bezig te zien ,met de camper.Met de warmte ende temperatuur moet je natuurlijk rekening houden.Dat kun je deels oplossen met de (airco).Maar wat een mooie FOTO’s van de zon opgang en ondergang van de rotsen en de bergen goed hoor.Geniet er maar nog even van,zelfs van de warmte daar,want hier begint langzaam de winter in te treden,met vorst en een beetje sneeuw.Ik weet niet wanneerJullie terug komen ,Geniet er maar van.(ome Wiel)…

    1. We vertrekken vandaag weer naar ons koude Nederland. Hebben over een uurtje de eerste vlucht naar Hong Kong (7 uur vliegen), van daar hebben 4 uur later de vlucht naar Amsterdam (13 uur vliegen). We zullen inderdaad even aan het weer moeten wennen, hier in Cairns is het 35 graden vandaag 🙂

  17. We zijn weer veilig thuis met ons drieën! Het weer is wel nog even wennen 😉

    Groetjes Elske, Remko en Kruimel

  18. Vandaag weer begonnen aan het gewone dagelijkse werkritme.
    Maar gelukkig voor jullie heel veel mooie herinneringen om op terug te kijken.En dan ook nog een super toekomst in het verschiet. Geniet van iedere dag ook in druilerig, koud Nederland is het leven mooi.Ik heb echt genoten van jullie verhalen. Zo ben ik een beetje mee geweest op jullie wereldtrip. Nog bedankt.
    Nog een fijne tijd samen met Kruimel in de wacht. Hoop jullie gauw te zien, hoor jullie nieuwtjes wel via de mam.
    Knuffel Benny( tante Boony)

    1. We hebben beide de eerste werkdag overleefd 😉 Sterker nog we hebben ons beide zelf heel goed vermaakt vandaag 🙂

      De vakantie was echt super! Nu een nieuwe uitdaging en levensfase om van te genieten.

      Super leuk dat zo veel mensen ons met plezier gevolgd hebben 🙂

      Groetjes Remko & Elske

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *